ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΖΑΜΙΩΝ

ΑΝΕΜΟΦΡΑΧΤΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ

Οι μεταφερόμενοι ανεμοφράχτες είναι ιδανικοί σε όλες τις περιπτώσεις όπου θέλετε προστασία από τον άνεμο μέσω κινητών πάνελ στήριξης. Κατάλληλοι για κοινή οικιακή χρήσης ή επαγγελματική σε υπαίθριους εμπορικούς χώρους . Έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν τη μέγιστη προστασία. Τοποθετούνται και μετακινούνται εύκολα. Χάρη στα ρυθμιζόμενα πόδια, οι γυάλινοι ανεμοφράκτες μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε ανώμαλα δάπεδα.

ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΟΜΕΝΑ

Τα ανοιγοκλειόμενα συστήματα τζαμιών είναι μια έξυπνη λύση για τον επαγγελματικό σας χώρο ή και για το σπίτι. Σας δίνουν την ευκολία της καθημερινής χρήσης.

ΣΤΑΘΕΡΑ

Οι σταθεροί ανεμοφράχτες, με την εξαιρετική αισθητική, σχεδίασμό, ποιότητα και την πολυμορφικότητα τους αποτελούν  την ιδανική λύση για την διαμόρφωση και εκμετάλλευση  εξωτερικών και εσωτερικών χώρων ξενοδοχείων, εστιατορίων, cafe κ.α.  Με την δημιουργία  καλαίσθητων και προστατευμένων,  από τις καιρικές συνθήκες, χώρων επιτρέπουν την επέκταση των επαγγελματικών εγκαταστάσεων και την εκμετάλλευση  τους καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΕΠΑΛΛΗΛΑ

Παράθυρα για εμπορικές δραστηριότητες ιδανικά για ξενοδοχεία, εστιατόρια, cafebar κτλ., που θέλουν να επωφεληθούν από βεράντες ή άλλους ανοιχτούς χώρους όλο το χρόνο, θέτοντας τέλος στο εμπόδιο μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού.

Ένωση Τεντοποϊών Ελλάδος
Ένωση Τεντοποϊών Ελλάδος
Μαργαρίτης Τέντες - Αίγινα
Διεύθυνση
Γυμναστηρίου 10, Αίγινα Τ.Κ 18010
Βιοτεχνία: Αγία Παρασκευή (22970 23770)
18010 Αίγινα

Δευτέρα έως Σάββατο - 9.00 π.μ. - 8.00 μ.μ.
Τηλέφωνα:

+30 6944187020
+30 (22970) 23572

Email

margaritistenta@gmail.com

Αρ. ΓΕΜΗ: 57141509000